Топ идеи за игри за моминско парти

момичета са се събрали в кръг и показват гривни за моминско парти татуйровки за моминско парти

Организирането на моминско парти може да бъде много забавно, но понякога може да бъде трудно да се измислят забавни идеи за забавление. Може също да прочетете – “Как да организирате незабравимо моминско парти”. В тази статия ще ви представим няколко идеи за игри, които ще направят вашето моминско парти незабравимо и ще създадат много забавни моменти за вас и вашите приятелки.

1. Момински предизвикателства

Забавните игри са винаги добре дошли на моминското парти. А в тази книга има много идеи за такива. За да Ви улесним, сме измислили за Вас 20 предизвикателства/игри в нашата книжка. Предизвикателството за “Моминско Парти”, е книга и едновременно албум, който остава за подарък на булката, за спомен от самото събитие. Забавлявайте се по един различен начин. Изпълнете забавните предизвикателства и залепете снимки, които да Ви връщат към емоцията. Може да вземете инстантен фотоапарат и да залепяте снимките повреме на самото парти или след това във фото. Ако решите може да не залепяте снимки, вие решавате какво ще увековечите.

книга със скрити предизвикателства за моминско парти, игра за моминско парти

2. Колко ме познаваш

Игра “Колко ме познаваш?” Тази игра е идеална, ако момичетата на партито вече са приятелки. Всяко момиче трябва да напише три кратки факта за себе си – два от тях да са верни, а един да е измислен. След това се редувате и всеки чете написаното, останалите трябва да познаят кое е лъжата. Ако не успеят да познаят правилно, трябва да изпълнят забавно предизвикателство.

Тази игра е идеална за момински парти, защото създава вълнуваща атмосфера на забавление и приятелство между участничките. Освен това, играта “Колко ме познаваш” е отличен начин да научите повече за вашите приятелки и да се забавлявате заедно.

3. Облекло за булката

Даваме ви идея как да изненадате булката. В деня, когато ще се състои моминското парти. Било то в родния град или на друго място. Изберете дрехи  и аксесоари, които ще дадете на булката да облече, като и кажете, че днес вие определяте правилата. Не забравяйте да заснемете, за да остане спомен за цял живот.

Има уловка обаче, изберете дрехи, които са шармантни, добавете пендари и всякакви абсурдни неща. Може да разгледате магазините за втора употреба, там със сигурност ще попаднете на доста находки. Може да облечете булката с много къса пола например, за да стреснете младоженеца, че тя ще излиза с тези дрехи на моминското парти. Бъдете креатиивни!

жена която е облечена по екстравагантен начин с розово синя коса suicide squad Отрядът Самоубийци

4. Първата брачна нощ

Всички момичета, които присъстват на моминското парти, трябва предварително да подготвят секси бельо, което сметнат, че е подходящо за първата брачна нощ. Разбира се може да има и забавна нотка, да вземете килоти.

На мястото, на което ще се проведе събитието, предварително отборът на булката, ще трябва да скрие бельото навсякъде, където прецени – зад телевизора, над гардероба и т.н. Когато булката е вече на мястото, ще трябва да ги открие и да познае, кое от кого е. Ако не познае ще трябва да пие шот!

секси дантелено бельо на закачалки

5. Познай локацията

Може да накарате булката сама да стигне по дестинацията на нейното моминско парти. Сега ще ви обясним по-подробно, как. Напишете бележки, като всяка една ще трябва да загатва за следващата локация. Може да се разделите. Отборът на булката може да отиде до тях и да и даде първата бележка. А нейната задача ще бъде да открие кумата посредством подсказките в бележките. След като я открие. Продължавате с бележките за различни локаци. Например, едната локаця може да е сладкарницата от която сте поръчали тортата за нейното парти. И разбира се последната локация трябва да е самото място. Било то заведение, хотел или вила. Ако сте избрали морето като дестинация за вашето  моминско парти – Созопол, Варна, Бургас, Слънчев бряг и т.н., или пък сте се спрели на по-големите градове като София, Пловдив, Стара Загора, Русе, Плевен и т.н., бъдете сигурни, че описаното в последната бележка, ще подсказва именно за тази локация.

Ако имате нужда от още идеи за вашето моминско парти може да видите – “5 идеи за моминско парти”.

карта за търсене на локация

Организирането на моминско парти може да бъде много забавно и изключително важно за създаване на специални спомени с приятелките. В статията ние предложихме няколко идеи за игри, които ще направят вашето събитие още по-забавно и интересно. Те са само някои от много игри за моминско парти, които можете да играете. Независимо коя игра изберете, важно е да се забавлявате и да създавате приятни спомени заедно с приятелките си. За да ви улесним, в нашия албум, ще намерите много идеи и игри за моминско парти. Вижте тук!