Често задавани въпроси?

Поръчката пристига от 1-5 работни дни. Като първи ден се брои денят на поръчката. Събота и неделя са почивни дни. Изключение правят доставките преди празници, когато и обемът на поръчки е по-голям, тогава срокът за доставка може да бъде 1-7 работни дни. Изпращаме всички пратки с преглед преди заплащане, ако съдържанието на пратката не Ви удовлетворява веднага можете да я върнете, като заплатите доставките и в двете посоки. Клиентът има право да върне закупен от него продукт в срок от 14 работни дни, ако е неизползван и в оригиналната си опаковка!

Ако Ви трябват спешно, може да се свържете с нас на посочените контакти и ние ще направим всичко възможно да ги получите в определения ден.

*Ако не получите отговор в рамките на деня, позвънете на телефона

Изпращаме Вашите поръчки с куриерска фирма Еконт. Всяка пратка имате право да прегледате преди да заплатите. Цената за доставка се определя от тарифите на куриера.

Заплащате при получаване на пратката чрез наложен платеж.

За въпроси можете да се свържете с нас и на нашата фейсбук страница.

Може да поръчаш бързо и лесно от нашия сайт.

В описанието към всяка книга може да прочетете за кого е подходяща.

Те са забавни и сплотяващи, не са екстремни. Има и такива под формата на игра. Не е нещо с което да не може да се справите, сигурни сме. Пречупете ги през Вашата призма, бъдете креативни може да изключите или да добавете нещо от себе си.

Не, не е нужно да са подред, може да ги избирате на късмет или според заглавието им.

За да запазите момента вечен, и да превърнете книгата в албум на спомени.

Бъдете креативни, полетата са различни, за да залепяте на тях всичко, с което свързвате момента. Може да залепите дори няколко снимки, не само една. Развихрете фантазията си.

Плащането се извършва с наложен платеж при доставка. С цел подобряването на услугите, се надяваме в близкото бъдеще да предлагаме и картово плащане! Когато получиш пратката си, имаш възможност да я отвориш и потвърдиш, че всичко е както очакваш. След това можеш спокойно да я заплатиш.

Ако пратката Ви все още не е изпратена, може да допълните в полето „Бележки към поръчката“, да бъде добавена към предишната. Ние ще проверим дали тя е изпратена и ако не ще бъде добавена към предишната.

Можете да анулирате поръчка през формата за контакти.

Потребителят връща стоката на ТЪРГОВЕЦА в 14-дневен срок от предявяване на претенцията и заплаща транспортните разходи за връщане на стоката по чл.55 ал.2 от ЗЗП. Крайният срок за връщане на стоката обратно на ТЪРГОВЕЦА е преди изтичането на 14-дневния срок.

Възможна е доставка извън България, разходите, за която ще са по-високи.